loš početak sezone

Brozović nakon nemilosrdnog starta zaradio direktan crveni karton pa poludio na suca!

14.08.2024 u 20:48

Bionic
Reading

Marcelo Brozović (31) danas je popodne najavio svoj oproštaj od hrvatske reprezentacije, a ubrzo nakon toga odigrao je polufinalnu utakmicu Saudijskog Superkupa, u kojoj je njegov Al Nassr odmjerio snage s Al Taawonom.

Al Nassr je golovima Aymana Yahye i Cristiana Ronalda pobijedio rezultatom 2:0, no Marcelo Brozović neće pamtiti ovaj susret po dobrom, jer je u 93. minuti zaradio izravni crveni karton te će propustiti finale protiv Al Hilala.

Marcelo Brozović je nesmotreno startao na protivnika, udarivši ga nogom u koljeno. Sudac mu je prvo dodijelio žuti karton, ali nakon pregledavanja VAR snimke, promijenio je odluku i pokazao mu izravni crveni karton. Unatoč Brozovićevim protestima, odluka je ostala nepromijenjena. Snimku crvenog kartona možete pogledati OVDJE.

Ovo je tek drugi izravni crveni karton u karijeri za Brozovića. Prvi je zaradio još 2013. godine kao igrač Dinama, u utakmici protiv Istre. Ako se uzmu u obzir i isključenja nakon drugog žutog, ukupno u karijeri ima sedam crvenih kartona.