MOMČAD 9. KOLA SHNL-A

Čak četiri igrača Hajduka; dinamovaca nigdje, ali zato su tu dva iz poraženog Osijeka

07.10.2024 u 11:41

Bionic
Reading

SofaScore je izabrala momčad 9. kola SuperSport HNL-a, u kojoj dominiraju Hajduka. Njih čak četiri su u idealnih 11. Po zastupljenosti iza hajdukovaca su igrači Lokomotive, trojica. Zanimljivo, u tom izboru su i dva igrača Osijeka, iako je momčad s Drave u ovom kolu poražena

Prvo ime 9. kola je, prema ocjeni SofaScorea, 36-godišnji Ivan Rakitić, koji je nakon nekoliko odličnih izdanja na terenu, napokon zabio i prvi gol za splitsku momčad.

Šarolikost Gattusove ekipe najbolje potvrđuje i podataka da su još tri igrača iz pobjede nad Šibenikom (4:0), a to su Livaja, Prpić i Kalik, u izboru naj-momčadi kola.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nakon Hajdukovih igrača, najzastupljeniji su igrači Lokomotive. Njih čak trojica. A to su Fran Karačić, Marko Vranjković i Silvio Goričan.

Zanimljivo, iako je njihova momčad u ovom kolu poražena, mjesto u momčadi kola zaslužila su dva igrača Osijeka, odnosno Emin Hasić i Marko Soldo.

I za kraj, na preostale dvije pozicije su vratar Varaždina Oliver Zelenika, odnosno na lijevom beku igrač Slaven Belupa Luka Lučić.

Više informacija pronađite OVDJE.