šok za 'narančaste'

Carević nakon iznenadnog odlaska: Vjerujem da je u ovom trenutku najbolje rješenje...

10.10.2024 u 15:04

Bionic
Reading

Carević je preuzeo momčad u lipnju 2023. godine i pod njegovim vodstvom Šibenik je osvojio naslov SuperSport Prve NL, čime je klub vratio u najviši rang hrvatskog nogometa.

HNK Šibenik službeno je potvrdio sporazumni raskid ugovora s dosadašnjim trenerom Mariom Carevićem, zahvaljujući mu na svemu što je dao klubu. U svojoj izjavi, Carević je zahvalio igračima, zaposlenicima kluba, stručnom stožeru i navijačima te je naglasio da će ovaj period svoje karijere pamtiti po nezaboravnim trenucima.

'Želio bih se ovim putem iskreno zahvaliti svima, posebno igračima, zaposlenicima HNK Šibenik, stručnom stožeru, navijačima i simpatizerima na izuzetnom iskustvu koje sam doživio. Ovaj period moje karijere ostat će mi u trajnom sjećanju, a posebno emotivan bio je nezaboravan doček na šibenskoj Poljani. Uvijek ću se s ponosom vraćati u Šibenik.'

  • +30
Hajduk - Šibenik (6.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

'Vjerujem da je u ovom trenutku najbolje rješenje promjena trenera, odnosno dolazak novog lica na klupu Šibenika. Ova odluka rezultat je mojeg dugotrajnog promišljanja i sada smatram da je pravo vrijeme za nju. Kroz borbu za naslov u drugom rangu i dosadašnje nastupe u SuperSport HNL proživio sam nezaboravne trenutke, želim Šibeniku puno sreće i uspjeha u daljnjem djelovanju' – izjavio je Mario Carević.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport