IZNENADIO JE SVE

Cristiano Ronaldo prvi put otkrio u kojem će klubu završiti karijeru

27.08.2024 u 09:18

Bionic
Reading

Jedan od igrača koji su pisali povijest nogometa, 39-godišnji Cristiano Ronaldo, još uvijek ne misli stati. A osim što namjerava igrati za klub, otkrio je da se nada i nastupima za portugalsku reprezentaciju. Po tom pitanju, prva sljedeća trebala bi mu biti utakmica protiv Hrvatske (5. rujna u Ligi nacija)

Bivši nogometaš Real Madrida i Manchester Uniteda, danas igrač saudijskog Al Nassra, jasno je rekao da želi igrati za reprezentaciju, ali kada odluči otići u 'mirovinu', neće govoriti o tome na 'velika zvona'.

'Kada odlučim prestati igrati za reprezentaciju, neću to reći nikome. To će biti vrlo spontano, ali vjerujte mi da moram jako dobro razmisliti kako bih bio spreman na to. Trenutno želim pomoći reprezentaciji u predstojećim utakmicama. Imamo Ligu nacija ispred nas i želim biti spreman i igrati', poslao je jasnu poruku Cristiano Ronaldo.

Nakon toga dobio je pitanje o tome vidi li se u ulozi trenera nakon što završi svoju iznimno uspješnu igračku karijeru.

'Trenutno ne razmišljam o tome da budem trener. Ma ni na kraj pameti mi nije jer nikad nisam ni razmišljao o tome. Ne vidim se u budućnosti u ulozi trenera. Vidim se kao osobu koja radi neke druge stvari, izvan nogometa, ali samo Bog zna što nosi budućnost.'

Ono o čemu razmišlja jest klub u kojem bi mogao završiti karijeru.

'Ne znam hoće li to biti uskoro ili za dvije, tri godine, ali vjerojatno ću karijeru završiti ovdje, u Al Nassru. Sretan sam u klubu, osjećam se jako dobro u ovoj zemlji i volim igrati u Saudijskoj Arabiji. Želim nastaviti ovdje.'