sve je spremno

Danas započinje deveto kolo SHNL-a, evo koji nas okršaji čekaju i gdje ih možete gledati

04.10.2024 u 06:07

Bionic
Reading

Deveto kolo SuperSport HNL-a donosi nekoliko uzbudljivih dvoboja, a sve započinje u petak, 4. listopada, kada Istra 1961 na domaćem terenu dočekuje Osijek.

Kolo se nastavlja tijekom vikenda s nekoliko zanimljivih utakmica, uključujući susret između Lokomotive i Gorice, te Slaven Belupa i Rijeke u subotu, dok nas u nedjelju čekaju gostovanje Dinama u Varaždinu i derbi Dalmacije između Hajduka i Šibenika. Sve utakmice bit će dostupne za praćenje na MaxSport 1.

Petak, 4. listopada 2024.

18:00 Istra 1961 - Osijek

Deveto kolo SuperSport HNL-a otvara Istra 1961, koja će na Stadionu Aldo Drosina u Puli ugostiti Osijek. Istra će pred domaćim navijačima tražiti bodove protiv momčadi Osijeka, koja je ove sezone pokazala borbenost i kvalitetu.

Subota, 5. listopada 2024.

16:00 Lokomotiva - Gorica

Lokomotiva će na svom terenu u Zagrebu ugostiti Goricu. Obje momčadi traže pobjedu kako bi se pozicionirale bolje na ljestvici i dokazale svoje namjere za nastavak sezone.

18:30 Slaven Belupo - Rijeka

U Koprivnici, Slaven Belupo će dočekati Rijeku, koja će tražiti pobjedu kako bi zadržala korak s vodećim momčadima lige. Očekuje nas zanimljiv dvoboj, s Rijekom u ulozi favorita.

  • +69
Dinamo - Monaco (2.10.2024.) Izvor: Pixsell / Autor: Luka stanzl/PIXSELL

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nedjelja, 6. listopada 2024.

16:00 Varaždin - Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb ide na gostovanje u Varaždin, gdje će tražiti tri boda protiv domaćina, nakon bitnog boda u Ligi prvaka nakon utakmice s Monacom koja je završila 2:2.

18:30 Hajduk - Šibenik

Hajduk će na Poljudu ugostiti Šibenik u derbiju Dalmacije. Atmosfera na Poljudu uvijek je posebna, a Hajduk će tražiti pobjedu pred svojim navijačima kako bi ostao u utrci za vrh tablice.

Sve ove utakmice možete pratiti uživo na MaxSport 1, koji ekskluzivno prenosi dvoboje SuperSport HNL-a.

Standings provided by Sofascore