VELIKI ISPITI

Dinamo lako svladao policiju uoči 'serije derbija'

10.11.2014 u 10:44

Bionic
Reading

MNK futsal Dinamo proslavio je i treću službenu pobjedu sezone, zauzeo drugo mjesto ligaškog poretka, te se sada okreće seriji od tri izuzetne zahtjevne utakmice

Dinamo je slavio s 4:0 u dvoboju s policijskom momčadi Zagreb 92, te preuzeo drugo mjesto 2. malonogometne HNL sjever. Nakon četiri odigrana kola Dinamo ima 10 bodova, a pred njima su dvoboj Kupa u gostima kod snažnog prvoligaša Novog Marofa, te ogledi s preostala dva konkurenta u prvoligaškoj utrci Agram Extremea i Rugvice.

Protiv momčadi policije (na gostovanju, tako da nije bilo organizirane navijačke podrške) oba vratara bila su u vrhunskom izdanju, a na poluvremenu je bilo 1:0 za Dinamo golom najboljeg klupskog strijelca (četvrti gol) Tome Šokote, no u nastavku je individualna kvaliteta došla do izražaja. Nakon velike pogreške domaće obrane drugi gol zabio je 22-godišnji Filip Pezelj, jedini Dalmatinac u Dinamovim redovima.


Treći gol je djelo najatraktivnijeg igrača susreta Antonija Franje, a konačan rezultat postavio je kapetan i osnivač kluba Matija Đulvat kojemu je to ujedno bio i prvi gol za 'svoje sportsko dijete'.

Klub je nedavno prešao granicu od 1.300 članova, a sljedeću utakmicu pred svojim navijačima igrat će u petak u 19.15 u Podsusedu (Dom sportova zauzet je stolnoteniskim memorijalom Tove Stipančića) sati protiv momčadi Agram Extreme koja je nakon poraza u derbiju kola od Rugvice (3:6) skliznula na treće mjesto ligaškog poretka. Vikend kasnije Dinamo gostuje kod Rugvice u dvoboju koji bi trebao pokazati tko je najizgledniji kandidat za naslov prvaka na kraju sezone.

Poredak: Rugvica 12, Dinamo 10, Agram Extreme 9, Patriot 6, Kozakiv 5, Siscia 1, Petrinjčica 0, Zagreb 92 0