SVI NA mAKsIMIR

Dinamo se oglasio oko ulaznica uoči derbija, a znate što to znači...

13.09.2024 u 13:56

Bionic
Reading

Od 20 sati (MAXSport1, MAXtv) na Maksimiru se igra najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka. Zagrebački klub u utakmicu 6. kola SuperSport HNL-a ulazi neporažen i s dva boda više od rivala iz Splita

Nešto više od šest sati prije početka prvog derbija ove sezone, Dinamo je na svom Twitter profilu objavio posljednje informacije oko ulaznica za Maksimir.

Modri su poručili kako je donji dio zapadne tribine rasprodan, tako da su u prodaji ostale još samo ulaznice za tribine zapad gore i sjever gore.

Utakmica počinje u 20 sati, a mogla bi odlučiti i o tome tko će kolo završiti kao vodeća momčad prvenstva Hrvatske. Naime, Dinamo je još uvijek neporažen ove sezone, ali izgubi li od Hajduka, Bijeli će ga preskočiti na tablici s jednim bodom više.

Derbi Dinama i Hajduka prenosi MAXSport 1 (MAXtv), na kojem ćete uoči derbija moći gledati i uvodnu emisiju, (početak u 19 sati), s Ivanom Kelavom i Joškom Jeličićem. Baš kao što ćete nakon utakmice moći vidjeti i njihovu analizu, a potom i tportalovu sudačku analizu Damira Skomine.