tko je u pravu?

Dinamo tuži oca Marina Šotičeka! U Maksimiru su šokirani njegovim izjavama...

20.07.2024 u 13:02

Bionic
Reading

Dugo je mlada zvijezda Lokomotive Marin Šotiček (19) pregovarao s Dinamom, potom se u 'posao' uključio i Hajduk, a on je na kraju potpisao za švicarski Basel. No, izjave njegovog oca u razgovoru za Sportske novosti iznenadile su sve na Maksimiru

Čelnici Dinama navodno će tužiti oca Marina Šotičeka (19) zbog intervjua kojeg je dao Sportskim novostima u kojem je govorio o pregovorima s 'modrima'.

Marin Šotiček na kraju nije završio u Dinamu, za tri milijuna eura će karijeru nastaviti u švicarskom Baselu, a Šotičekov otac je u spornom intervjuu govorio o plaći koja je bila ponuđena njegovom sinu te je istaknuo da misli kako 'Marin nije smio doći u Dinamo'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

U Dinamu su iznenađeni izjavama Šotičekovog oca, koji je za Sportske novosti kazao:

'Marin je bio na razgovoru u Dinamu i ponudili su mu plaću od 10.000 eura mjesečno, načinom "uzmi ili ostavi"! A svi znamo kakve su iznose dobivali i dobivaju Dinamovi kadeti i juniori, o igračima prve momčadi ne treba ni govoriti. I Marin je to shvatio kao omalovažavanje i ponižavanje. Da su mu ponudili 20.000 eura mjesečno, istoga bi trenutka potpisao ugovor, iako bi i s tom plaćom opet bio najslabije plaćeni igrač u svlačionici! Ali, to nema veze, bila bi to pristojna plaća. Međutim, tih ponuđenih 10.000 eura mjesečno smiješan je iznos u kontekstu plaća Dinamovih igrača. Ne znam, mnogo mi toga nije jasno. Možda ga i nisu smjeli dovesti u Dinamo zbog nekih drugih stvari? To oni najbolje znaju... Točno je, javio mu se i Hajduk, zahvalio im se i rekao im je da kao dinamovac ne može ići u Hajduk. A splitski je klub nudio iste uvjete kao i sad Basel, čiju je ponudu prihvatio. Nije li to žalosno?'

Zbog tih će izjava Dinamo pravdu potražiti na sudu jer misle kako takvi istupi štete reputaciji kluba te se žele zaštititi.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport