BIJES U ATENI

Dirljiva podrška Franu Tudoru Pranjića će koštati - otkaza?

20.04.2015 u 12:39

Bionic
Reading

Fran Tudor je nakon godinu dana provedenih u Panathinaikosu prešao u redove Hajduka i u svom debiju zabio u Jadranskom derbiju. Iz Atene najviše pamti savjete i pomoć Danijela Pranjića koji je svojim poslodavcima rekao sve što misli po pitanju 'propuštanja' ovog talentiranog mladića

Danijel Pranjić je uoči ogleda Hajduka i Rijeke putem društvenih mreža poslao dirljivu poruku ranu Tudoru.

'Mali, kada sam te odlučio dovesti u Panathinaikos vjerovao sam u tebe i sanjao kada ćeš postazi prvi desni bek u klubu. Taj san nije mi se istvario iz razloga koje još uvijek ne razumijem... Znam da ti se tada svijet srušio, ali pogledaj kako život nagrađuje ljude koji naporno rade i iskreni su prema sebi,' piše Pranjić i nastavlja u istom stilu.

'Danas je tvoj dan. Izađi na travnjak i uživaj u igri jer to i zaslužuješ. I zapamti da si sve ovo poostigao zahvaljajući samo svom velikom radu. Sve si postigao sam, nitko ti nije pomogao. Svi oni koji su ti okretali glavu, znaš koji su, nisu važni. Oni znaju da su pogriješili, a ako im to još nije jasno - uskoro će shvatiti. Sretan sam zbog tebe i želim ti dobru utakmicu - iskoristi priliku. Treniraj jako, igraj još jače,' završava inspirirani Pranjić koji je vjerojatno bio među najsretnijima kada je Fran pogodio mrežu Rijeke.


Fran je uskoro vidio poruku i odgovorio donedavnom mentoru:

'Hvala dragi, ako sam od nekog nesto naucio onda je to od tebe. Nisam bez razloga uzeo broj 32.'


Večernji list prenosi kako Grci pišu da je ova poruka (očekivano) brzo došla i do Panathinaikosovih čelnika koji su ostali uvrijeđeni i ljuti, te da bi Pranjić zbog ovog poteza mogao biti prisiljen promijeniti sredinu.