napokon

Dobre vijesti za Bjelicu; čak pet povratnika u momčad nakon ozljede

07.10.2024 u 20:51

Bionic
Reading

Reprezentativna pauza donijela je odlične vijesti za Dinamo i trenera Nenada Bjelicu, jer se ključni igrači vraćaju u momčad uoči nastavka sezone.

Ponedjeljak je donio sjajne vijesti za Nenada Bjelicu i njegov stručni stožer u Dinamu, jer se petorica ključnih igrača, Ivan Nevistić, Samy Mmaee, Luka Stojković, Dino Perić i Mauro Perković, vraćaju u kadar nakon oporavka od ozljeda. Ovi igrači, koji su prošli kroz različite stupnjeve rehabilitacije, bit će potpuno spremni za treninge uoči utakmice s Istrom, koja je zakazana za 19. listopada na stadionu Aldo Drosina.

  • +5
Varaždin - Dinamo (6.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

Već sutra Dinamo započinje pripreme za tu utakmicu, a veći dio treninga odvijat će se izvan Zagreba. U utorak prijepodne momčad će otputovati u Sveti Martin na Muri na trodnevne pripreme. S njima će putovati i oporavljeni igrači, a Bjelica će povesti i nekoliko juniora. Vrhunac ovog boravka bit će prijateljska utakmica protiv niželigaša Poleta u četvrtak u 15 sati. Nakon te utakmice, ekipa se vraća u Zagreb, a igrači će imati tri slobodna dana prije povratka treninzima.

Standings provided by Sofascore