dan odluke

Evo gdje gledati utakmicu Qarabag-Dinamo koja Modrima može donijeti 34 milijuna eura

28.08.2024 u 05:59

Bionic
Reading

Dinamo danas od 18.45 sati u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžanu, brani prednost 3:0 iz prve utakmice play-offa Lige prvaka protiv Qarabaga.

'Unatoč uvjerljivoj pobjedi u prvoj utakmici, svjesni smo da smo imali i nešto sreće. Maksimalno ozbiljno smo se pripremili za uzvrat. Protivnik je vrlo jak i dobro pripremljen. Uzevši sve ovo u obzir, namjeravamo pojačati obranu, jer znamo da moramo u tom segmentu biti još bolji. Vjerujem da ćemo tijekom utakmice imati neku priliku, koju ćemo pokušati realizirati. To bi im dodatno otežalo posao', rekao je trener Dinama Sergej Jakirović u najavi susreta.

  • +26
Dinamo odlazak za Baku 26.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Domaćini su uvjereni da mogu nadoknaditi veliki zaostatak.

'Dinamo ima veliku prednost i veliko iskustvo. Pritisnut ćemo, ali pametno. Protivnik je jak u kontranapadima, što smo vidjeli u prvoj utakmici. Moramo biti spremni na sve. Treba biti hrabar i pametan. Nisam izgubio vjeru ni nakon prve utakmice', naglasio je trener Qarabaga Gurban Gurbanov.

Samo za podsjetnik, Dinamo je u Baku stigao s prednošću 3:0, a ukupni pobjednik ovog dvoboja plasirat će se u Ligu prvaka, ali i automatizmom dobiti 34 milijuna eura.

Prijenos su osigurali HRT 2 i Arena Sport 1. Početak susreta je u 18:45 sati.