SUPERSPORT HNL

Evo kada Slaven i Lokomotiva igraju utakmicu istine i gdje ju možete gledati

17.08.2024 u 09:34

Bionic
Reading

U sklopu 3. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige Slaven Belupo danas na domaćem terenu dočekuje Lokomotivu iz Zagreba. Utakmica je na rasporedu u 21 sat (MAXSport 1, MAXtv).

Slavan Belupo je u prva dva kola doživio dva poraza u Dalmaciji, prvo od Hajduka (1:2), nakon toga i Šibenika (0:2), dok je Lokomotiva nakon poraza od Rijeke na Rujevici (0:4) u zadnjim sekundama sudačke nadoknade došla iz penala u Zagrebu do boda protiv Hajduka (1:1).

  • +31
Šibenik - Slaven Belupo, SuperSport HNL, 9.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Trener Slaven Belupa Ivan Radeljić svjestan je da je vrijeme za prve bodove

„Pred nama je zahtjevna utakmica, protiv poletne i mlade ekipe Lokomotive. Moramo biti u svojem najboljem izdanju te uzeti bodove. Moramo biti bolji nego do sada i početi skupljati bodove. Imperativ pobjede postoji no on je tu prisutan za svaku utakmicu ne samo ovu', izjavio je Radeljić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Lokomotiva i dalje njeguje isti stil igre, iznimno cijenjen kod publike, ali ove sezone trener Silvijo Čabraja ima znatno skromniju momčad na okupu. Nakon boda s Hajdukom u šali je rekao:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Šteta što je Mbappe potpisao za Real, vjerojatno bi došao kod nas. Iz naših vlastitih snaga izvlačimo maksimum. Morali bismo malo proširiti roster'.

  • +22
Lokomotiva - Hajduk (11.8.2024.) 2. kolo SuperSport HNL Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar

U ovom trenutku Slaven Belupo i Lokomotiva se bore za bijeg sa začelja prema sredini poretka, koliko će krajnji rezultat ove utakmice utjecati na razvoj situacije unutar jedne i druge momčadi pokazat će vrijeme. Sada je to za oba trenera i oba kluba utakmica istine i najvažnija utakmica na svijetu.

Standings provided by Sofascore