el animal je spreman

Filip Hrgović 'pobijedio' Duboisa na vagi pa poručio: Vjerujem da ću ga razbiti

31.05.2024 u 22:25

Bionic
Reading

Filip Hrgović i Daniel Dubois odradili su vaganje pred sutrašnji meč u Saudijskoj Arabiji za privremeni IBF pojas prvaka svijeta u teškoj kategoriji

Najboljem hrvatskom teškašu vaga je pokazala 112,2 kilograma, dok se, u slučaju britanskog teškaša, kazaljka zaustavila na 111,5 kilograma, javlja fightsite.

Nakon vaganja uslijedilo je i posljednje sučeljavanje, tijekom kojeg Dubois i Hrgović tridesetak sekundi nisu skidali pogled jedan s drugog, a El Animal je ponovno djelovao poprilično hladnokrvno i samopouzdano.

Treba spomenuti i da je za vrijeme trajanja sučeljavanja u kadru bio prisutan i podignuti pojas za privremenog IBF teškaškog prvaka, kojeg će pobjednik ovog meča, sutra ponijeti sa sobom.

'Idemo se prihvatiti posla. Vidjet ćemo sutra. Vjerujem da ću ga razbiti', kazao je Hrgović te odgovorio na pitanje misli li da će mu ovo biti najteža borba u karijeri:

'Ne. Mislim da ću ga razbiti', uvjeren je Hrgović.

I Dubois je samouvjeren...

'Nisam se došao zajebavati, došao sam raditi. U subotu će se vidjeti koliko sam radio. Spreman sam za rat', kazao je.

Podsjetimo, subotnja borba Filipa Hrgovića i Daniela Duboisa dio je boksačkog spektakla pod nazivom 'Queensberry vs Matchroom', koji će započeti u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu. Meč Hrgović - Dubois je četvrti od njih šest, a boksači bi u ringu trebali biti oko 22 sata.