SUKOB U ATENI

Grci otkrili detalje incidenta; Šarić izgubio svijest, prisutan je bio i bivši član Vatrenih

09.07.2024 u 10:17

Bionic
Reading

Dario Šarić i Ivica Zubac sudjelovali su u sukobu u noćnom klubu u Ateni nakon utakmice između Hrvatske i Grčke. Grčki mediji navode da je s njima bio i Tin Jedvaj, igrač Panathinaikosa i nekadašnji reprezentativac

Dan nakon incidenta u Ateni vuku se repovi sukoba u noćnom klubu. Podsjetimo, Hrvatska je u nedjelju protiv Grčke igrala finale kvalifikacija za odlazak na Olimpijske igre, a Dario Šarić i Ivica Zubac sudjelovali su u okršaju u kasnim noćnim satima nakon utakmice.

Na društvenim mrežama pojavile su se videosnimke i fotografije obračuna u kojem su Zubac i Šarić sudjelovali u noćnom klubu u Ateni, a nakon toga se službeno očitovao i HKS:

'Nakon finalne utakmice olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik je zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača', poručili su iz Saveza.

'Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički, što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara', stoji u priopćenju.

Grčki portal Newsbomb danas je donio nove detalje. Navodi da je u društvu košarkaša bio i Tin Jedvaj, nogometaš grčkog Panathinaikosa. Isto tako, Grci tvrde da je Šarić nakon sukoba kratko vrijeme ležao bez svijesti. Navode da su se hrvatski sportaši prvo sukobili s posjetiteljima kluba, a onda i zaštitarima.