supersport hnl

Hajduk opasno 'visio', a onda u samo pet minuta s dva gola 'potopio' Slaven Belupo

20.10.2024 u 17:03

Bionic
Reading

Vodeći Hajduk u 10. kolu SuperSport HNL-a gostuje kod posljednjeg Slaven Belupa. 'Bili' su se razigrali tek pred kraj prvog poluvremena i poveli 2:0 nakon što su 'farmaceutima' poništena dva gola

Slaven Belupo je bio opasnija momčad, ali 'farmaceutima' su zbog zaleđa poništena dva gola. Hajduk se pred kraj prvog poluvremena ipak razigrao te u razmaku od samo pet minuta zabio dva gola.

Prvo je u 39. minuti autogol zabio Tomislav Božić. Nakon što je Ivan Rakitić iz slobodnog udarca ubacio u šesnaesterac Slaven Belupa Božić je na prvoj vratnici želio izbiti loptu, ali loše je reagirao te je glavom zabio autogol za vodstvo Hajduka 1:0.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hajduk je vodstvo povećao na samom kraju prvog dijela, u 44. minuti zabio je Stipe Biuk kojem je ovo prvijenac nakon povratna na Poljud.

Zabio je Biuk odmjerenim udarcem s lijeve strane u daljnji kut gola Slaven Belupa. VAR je ovaj gol provjeravao zbog mogućeg prekršaja Dialla u duelu s Bosecom nakon čega je asistirao za Biuka, no odlučeno je da se gol priznaje.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore