povratak u italiju?

Hrvat za Hrvata; Inter prodaje Ivana Perišića kako bi mogao dovesti drugog hrvatskog reprezentativca

04.08.2019 u 15:46

Bionic
Reading

Novi trener Intera Antoni Conte želio je na San Siro dovesti Edina Džeku i Romelua Lukakua. No, pregovori s Romom i Manchester Unitedom odužili su se, pa se Conte okrenuo drugim opcijama, a među njima je najizgledniji dolazak Ante Rebića

Antonio Conte više ne računa na Ivana Perišića kojemu Inter pokušava pronaći novi klub, žele ga prodati ili razmijeniti, no do sada za njega nisu dobili dovoljno konkretnu i kvalitetnu ponudu.

U isto su vrijeme propali pregovori oko dolaska Edina Džeke i/ili Romelua Lukakua u Inter, a u svim su kombinacijama tih poslova bili uključen i Perišić, ali i već od ranije prekriženi Mauro Icardi, kao dio moguće razmjene igrača. Sada se čini kako Conte više nema živaca čekati, dosta mu je natezanja i pregovaranja jer sezona samo što nije započela.

Zato se Inter okrenuo drugim opcijama, a kao najizglednije pojačanje spominje se napadač hrvatske reprezentacije i frankfurtskog Eintrachta Ante Rebić (25)! Kako se sada čini, jedan će Hrvat (Perišić) napustiti Inter kako bi drugi (Rebić) mogao doći... Procjena je kako bi Eintracht Rebića prodao za 40 milijuna eura, a to je za Inter prihvatljiva svota u ovom trenutku. Podsjetimo, Rebić je prošle sezone zabio 10 golova uz šest asistencija u dresu Eintrachta.

  • +25
Hrvatski nogometaš Ante Rebić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nije nevažno napomenuti kako Rebić ne bi imao problema s prilagodbom i aklimatizacijom na Italiju i Serie A jer je od 2013. godine igrao za Fiorentinu i Hellas Veronu, poznaje ligu i jezik, pa je to ogromna prednost u ovom trenutku.

Neće Conte stati samo na Rebiću, pokušava s PSG-om dogovoriti i transfer Edinsona Cavanija (32). Iskusni Urugvajac posljednjih je sedam sezona odigrao za PSG, a ranije je golove zabijao za Palermo i Napoli. Nedavno je istaknuo kako bi se volio vratiti u Serie A, no čeka pravu priliku. Možda je poziv iz Intera baš ta 'prava prilika'. Kakav bi to samo tandem bio Cavani - Rebić u napadu 'nerazzurra'!

  • +9
Urugvajski nogometaš Edinson Cavani Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia