TEORIJE ZAVJERE

Hrvatska teniska legenda otkrila istinu o Đokovićevoj operaciji koljena

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 15.08.2024 11:31
  • Objavljeno 15.08.2024 u 11:29
Bionic
Reading

Proslavljeni hrvatski teniski stručnjak, Nikola Pilić, u razgovoru za američke medije komentirao je pobjedu Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama u Parizu i probleme s kojima se srpski tenisač suočavao.

Novinara je zanimalo kako se Đoković uspio tako brzo oporaviti i dostići formu nakon operacije koljena koju je imao početkom srpnja. Postavio je Piliću šokantno pitanje - 'je li uopće bio operiran' i time pokušao nastaviti s teorijom zavjere koju su pojedini mediji gurali u prvi plan. Pilić je odgovorom otkrio nepoznate detalje i surovu istinu.

'Da, bio je operiran. Imao je velikih problema na Roland Garrosu. Na primjer, moglo se vidjeti da mu je jedna noga slabija od druge. Na sreću, uz sebe je imao liječnike kojima je vjerovao. Kada je odradio tu operaciju, koljeno je bilo puno bolje. Bio je nešto sporiji nego inače, ali bez te male operacije ne bi mogao igrati. Novak je na oporavku i jačanju te noge radio 'od jutra do sutra', samo kako bi bio spreman. Zato sam sretan što je osvojio zlatnu medalju', otkrio je Nikola Pilić.

Pilić je naglasio kako je vjerovao u Đokovićevu pobjedu u Parizu.

'Neki srpski novinari su me zvali prije finala i ja sam bio jedan od rijetkih koji je rekao da Novak ima dobre izglede osvojiti zlato. Naravno, pod uvjetom da nađe svoj ritam i igra u šestoj brzini. A to se nitko nije usudio reći. Većina novinara je smatrala da će to biti formalnost za Alcaraza. Pogotovo jer je Đoković tako uvjerljivo poražen u finalu Wimbledona', rekao je Pilić i dodao:

'Poznajem Novaka bolje nego itko. Zato sam vjerovao da ima sjajnu priliku. Njegov stav u finalu je bio fenomenalan jer je znao da mu je to zadnji vlak za osvojiti olimpijsko zlato'.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal