spektakl na marjanu

Igrači Hajduka prošetali modnom pistom, Marko Livaja sve je pratio iz prvog reda

20.07.2024 u 07:55

Bionic
Reading

Hajduk i Adidas su u petak navečer u prostoru Instituta za oceanografiju i ribarstvo na Marjanu održali modnu reviju kojom su proslavila početak suradnje

Ulogu manekena su, uz one profesionalne modele, u petak navečer preuzeli igrači Hajduka - Dario Melnjak, Niko Sigur, Aleksandar Trajkovski, Dominik Prpić i Borna Buljan. Iz publike su ih pažljivo pratili suigrači Livaja, Elez, Diallo, Krovinović, Pukštas i drugi.

Hajduk je još jednom predstavio čitavu liniju dresova i opreme u kojoj će nastupiti ove sezone, ali su se mogle vidjeti i kako isti dres i ostalu sportsku opremu 'spariti' uz suknje, odijela i druge odjevne kombinacije.

'Čak i kad je promocija dresa, to mora biti drugačije nego kod bilo koga drugog. Najsretnija sam jer smo izabrali, ne samo poseban ambijent, nego ovaj prostor ima posebnu priču. Da Fabijan Kaliterna vidi što se događa ovdje... On je kao praški student osnivao Hajduk, a onda napravio ovo prekrasno zdanje', kazala je Hajdukova članica Uprave Marinka Akrap te dodala:

  • +26
Hajduk, modna revija Adidas, 19.7.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

'Danas smo tu da najavimo novu suradnju, pokažemo kako će ubuduće izgledati oprema Hajduka. Svi kažu ‘s Adidasom se ne može napraviti nešto originalno‘, mi smo s trećim dresom pokazali da se može i ponosni smo što smo uspjeli. S trećim dresom smo zaključili priču. Danas ćete vidjeti kako se može kombinirati za različite prilike, ne samo kad se ide na utakmicu, nego za svaki dan.'