Premier liga

Ima hrvatske papire, napravio je čudesne rezultate, a sad sjeda na klupu Manchester Uniteda

13.10.2024 u 14:59

Bionic
Reading

Prema pisanju engleskih medija, dani na Old Traffordu su odbrojani nizozemskom treneru Eriku Ten Hagu, a izgleda je slavni klub pronašao njegovog nasljednika.

Riječ je o Edinu Terziću (41), čovjeku koji ima i hrvatsko, ali i državljanstvo BiH, a do prošle sezone je uspješno vodio Borussiju Dortmund.

Terzić je jedan dio svoje karijere proveo u Engleskoj gdje je između ostalog jednog vrijeme bio pomoćnik Slavena Bilića u West Hamu. Imao je odlične rezultate u Borussiji protekle dvije sezone, ali se pamti po gubitku Bundeslige u posljednjem kolu prije dvoje sezone te porazu u finalu Lige prvaka od Real Madrida prošle sezone.

Terzić je licencu za trenera dobio u Engleskoj zajedno s bivšim igračima Uniteda Nickyjem Buttom i Nemanjom Vidićem 2018.

Proteklog tjedna su čelnici Uniteda održali sastanak dug sedam sati kako bi donijeli odluku o Ten Hagu, ali još nema vijesti o otkazu. Nizozemski trener je ovih dana na kratkom odmoru zbog reprezentativne pauze te i dalje vjeruje da će voditi United na gostovanju kod Brentforda idućeg vikenda.

Standings provided by Sofascore