velika kriza sjajnog napadača

Intervju koji je podigao buru: 'Kako to Mbappe izgleda s 25 godina? To je neobjašnjivo'

19.10.2024 u 18:00

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Kylian Mbappe, u Madridu proživljava najteže trenutke u karijeri. Iako je izabran za igrača Reala mjeseca rujna, Francuz prolazi kroz jako teško razdoblje u životu.

U tijeku je istraga protiv njega zbog optužbi za silovanje, a u Realu nisu sretni učinkom igrača koji je trebao biti najveća zvijezda. Mbappe je na ljeto iz PSG-a u Madrid stigao kao slobodan igrač, a u 11 utakmica ima sedam golova i jednu asistenciju. Na Bernabeuu su očekivali puno više, a s tim se slaže i francuski novinar Romain Molina. U podcastu Colinterview Molina je rekao neke teške riječi u Mbappeu koje su jako odjeknule u Španjolskoj.

'U Realu žale što su ga doveli. Razgovarao sam neslužbeno s ljudima iz kluba o tome. Nije im donio ono što se od njega očekivalo. Samo je Florentino Perez bio za njegov dolazak. U klubu su razočarani razinom njegove igre', rekao je Molina i dodao je:

'Mislim da je Real napravio veliku pogrešku. Nije prošao pripreme nego je odmah igrao, za razliku od Judea Bellinghama. Kako to Mbappe izgleda s 25 godina? To je neobjašnjivo. Nikad nisam vidio da je netko doživio takav fizički pad s 25 godina.'