ŽELJA POSTOJI, ALI

Kako došlo, tako prošlo; za sada ništa od Rebićevog dolaska u Hajduk

14.08.2024 u 12:17

Bionic
Reading

Nakon objave kako su pregovori Hajduka i Ante Rebića vrlo intezivni i pred realizacijom stižu i najnovije informacije.

Nakon objave kako su pregovori Hajduka i Ante Rebića vrlo intezivni i pred realizacijom stižu i najnovije informacije.

Od toga za sada nema ništa, iako je igračeva želja nedvojbena,

U u ovom trenutku se to neće realizirati, piše Dalmatinski portal i dodaje:

Ante Rebić ipak ne dolazi u Hajduk. On je trenutno slobodan igrač, ovdje trenira te ima želju obući bijeli dres, ali sada neće doći na Poljud. Priča je definitivno gotova, tu stranicu zatvaramo za ovaj prijelazni rok.

Prvi komentari navijača Hajduka nisu bili naklonjeni Rebiću. Navijači splitskog kluba uvjereni su da je to 'djelo' Nikole Kalinića, bivšeg hrvatskog reprezentativca, te svojevremeno Rebićevog suigrača u dresu Vatrenih. Međutim, navijači su okrenuli 'palac dolje' za Rebićev dolazak.

'Ova uprava i Kalinić baš žele sje**** Hajduk do kraja', 'Cirkus se nastavlja'; 'Pokraj juniora doprvaka Europe dovode stare rage. Pametnom dosta'; 'I sa Šurjakom se pregovara, a Vulić okljeva', 'To se znalo, čim se prvi put objavilo da više nema klub. Hoće i on igrat za 1 euro ili će biti plaćen iz privatnog džepa? Nagradit će ga Kalinić sa 50-ak hiljada mjesečno. Ma što je to za Hajduk. Ima se - može se'...

Ante Rebić se afirmirao u RNK Splitu, odakle je napravio transfer u Fiorentinu, da bi odradio posudbe u Leipzigu, Hellas Veroni, te Eintracht Frankfurtu, koji ga je potom otkupio. Potom je prešao u Milan, da bi proteklih godinu dana proveo u Bešiktašu. Sada je slobodan igrač.