nevjerojatno!

Katarina Krišto i Hrvatska već su slavili broncu, a onda šok. Evo što se dogodilo

  • B.T./Hina
  • Zadnja izmjena 30.07.2024 20:00
  • Objavljeno 30.07.2024 u 19:05
Bionic
Reading

Hrvatska džudašica Katarina Krišto poražena je susretu za broncu kategorije do 63 kg na Olimpijskim igrama u Parizu od kosovske džudašica Laure Fazliu zlatnim bodom. A slavlje je već počelo..

Presudila je treća opomena nakon minute i 23 sekunde dodatnog perioda.

Borba je završila bez bodova, ali s dvije opomene za svaku od džudašica. U dodatnom periodu Krišto je nakon 1:23 minute igre ostvarila Wazari i praktički već počela slaviti broncu. Slavili su komentatori, cijela Hrvatska uz TV prijemnike.

Međutim, nakon video pregleda 22-godišnja hrvatska džudašica je dobila treću opomenu zbog hvatanja ispod pojasa i pobjeda je pripala kosovskoj reprezentativki.

Bila je to peta borba za hrvatsku reprezentativku, nažalost i drugi poraz u nizu.

Nakon što je jutarnji dio programa završila s tri pobjede, u finalnom bloku je prvo izgubila polufinale, a potom i borbu za broncu.

Krišto je u prvoj borbi na turniru savladala predstavnicu Srednjoafričke Republike Nadiju Guimendego, a onda je zlatnim bodom slavila protiv osme džudašice svijeta i jedne od favoritkinja Japanke Mike Takaichi, dok je u četvrtfinalu porazila Koreanku Jisu Kim, također zlatnim bodom.

U polufinalu je izgubila od Meksikanke Prisce Awiri Alcaraz, a zatim i od Fazliu.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal