psk_2

SVAKA MU ČAST

Kek još jednom pokazao kakav je gospodin; odradio nešto što izbornici inače ne rade

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 28.06.2024 13:24
  • Objavljeno 28.06.2024 u 13:24
Bionic
Reading

Slovenska nogometna reprezentacija, pod vodstvom Matjaža Keka, po prvi je put u svojoj povijesti prošla u nokaut-fazu nekog velikog natjecanja

Slovenci su, uz Austrijance i Gruzijce, ugodno iznenađenje ovog Eura. S time da je ovo Slovencima prvi put da su uspjeli proći skupinu, odnosno proći u nokaut-fazu natjecanja.

Sa samo jednom istinskom zvijezdom, vratarom Janom Oblakom, Matjaž Kek uspio je stvoriti kompaktnu momčad, koja je u tri utakmice uspjela proći neporažena.

A osim što je Kek dokazao svoje nogometno znanje, još se jednom potvrdio kao i čovjek. Naime, on se sa slovenskim novinarima dogovorio da će ih počastiti ručkom ako reprezentacije prođe u drugi krug.

I ovog je petka obećanje ispunio. Bili su novinari gosti reprezentativnog hotela Das Vesper u Wuppertalu, a dvorio ih je Matjaž Kek osobno! Pri tom im je servirao hranu baš kakvu jedu i igrači. Dakle, potpuno povlašten tretman.

'Menu? Potpuno isti kao onaj što imaju i igrači. Nemojte misliti da je nešto posebno. Samo je usluga posebna. Kako je bilo služiti novinarima? Nisam ovo prije radio. Oklada je trebala biti ispunjena, samo ne znam što biste vi meni dali da ste izgubili. Drago mi je da sam je izgubio, ali neću se kladiti ubuduće', rekao je kroz šalu slovenski izbornik kojeg se rado sjećanju u Rijeci gdje je ostavio dubok trag.

  • +29
Engleska - Slovenija, EURO 2024., 25.6.2024. Izvor: EPA / Autor: Olivier Matthys
Cup tree provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal