DA SE NE OPUSTE!

Kod Gattusa je sve moguće! Hajduk će u jednom danu odigrati dvije pripremne utakmice

16.07.2024 u 15:23

Bionic
Reading

Bliži se početak nove klupske nogometne sezone u kojoj će Hajduk pokušati podignuti igru i rezultate na višu razinu, a to bi podrazumijevalo iskorak u Europi i napad na domaće trofeje

Bliži se početak nove klupske nogometne sezone u kojoj će Hajduk pokušati podignuti igru i rezultate na višu razinu, a to bi podrazumijevalo iskorak u Europi i napad na domaće trofeje.

Bijeli će premijeru u sezoni 2024/25 imati na Poljudu, 25. srpnja u drugom pretkolu Konferencijske lige kada na Poljud stiže HB Torshavn s Farskih Otoka. Do tada će Gennaro Gattuso imati dvije prilike kroz utakmice vidjeti s čim raspolože i u kakvoj su mu formi igrači.

  • +55
Hajduk - Fenerbahče, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Zanimljivo je kako će Hajduk obje utakmice odigrati isti dan, u četvrtak 18. srpnja, na Poljudu. U jutarnjim satima protivnik Bijelima bit će Croatia iz Zmijavaca (10 sati), a u popodnevnim Široki Brijeg (18 sati). Obje utakmice bit će zatvorene za javnost.

Hajduk - Fenerbahče 1:0, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

U dosadašnjem dijelu priprema Hajduk je imao nekoliko dobrih izdanja poput neriješenog ishoda sa Šahtarom (1:1) i pobjede protiv Fenerbahčea (1:0). Ipak u pitanju su pripremne utakmice u kojima je rezultat u drugom planu, iako ne i nevažan jer snažno djeluje na raspoloženje igrača i motivaciju.

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport

Navijači Hajduka željno čekaju vijesti o pojačanjima bez kojih će teško biti gurati sezonu i napadati najviše ciljeve.

Ivan Rakitić i Edin Džeko su i dalje vruće teme iza kojih nije stavljen uskličnik, no po svemu sudeći ovaj prvi bi mogao zaigrati za Bijele dok je Džekin dolazak sve manje realan.

>> Objavljena je satnica 1. kola SuperSport HNL-a; evo gdje gledati utakmice nove sezone

Standings provided by Sofascore