dočekuju rijeku

Kovačević: Svatko je pobjediv, a najbolji primjer za to je naša utakmica protiv Dinama

04.10.2024 u 13:54

Bionic
Reading

Slaven Belupo ove će subote, u sklopu 9. kola SuperSport HNL-a, dočekati trenutno najzahtjevnijeg protivnika u ligi – prvoplasiranu Rijeku, koja je u osam odigranih utakmica ostala neporažena.

Trener Slaven Belupa, Mario Kovačević, svjestan je izazova, ali vjeruje da njegova ekipa ima kvalitetu uzeti bodove, što su već pokazali senzacionalnom pobjedom protiv Dinama prije dva tjedna.

'Moramo zaboraviti nesretan poraz u Velikoj Gorici, gdje smo zaslužili najmanje bod. Iako nas taj poraz nije najbolje sjeo, nema vremena za kukanje jer nam stiže lider lige. Znamo da nas čeka težak posao, ali svatko je pobjediv, a najbolji primjer za to je naša utakmica protiv Dinama. Moramo biti čvrsti, kompaktni i agresivni – idemo po pobjedu', poručio je Kovačević.

  • +31
Gorica - Slaven Belupo (30.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

U nadolazećem susretu neće moći računati na Caimacova zbog suspenzije, ali dobra je vijest da je Nestorovski, unatoč nedavnom bolu u listu, trenirao i bit će spreman za Rijeku. Umjesto Caimacova, od prve minute vjerojatno će zaigrati bivši igrač Rijeke, Adrian Liber.

Slavenov mladi veznjak ističe dodatni motiv:

'Motivirani smo i vjerujemo u svoju kvalitetu, što smo dokazali protiv Dinama. Čeka nas momčad puna dobrih pojedinaca, ali to nam samo daje dodatni poticaj da damo sve od sebe i ostvarimo pozitivan rezultat.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport