sve je spremno

Šafarić najavio Dinamo, pa se osvrnuo na Ligu prvaka: Ne opraštaju se nikakve greške...

04.10.2024 u 13:15

Bionic
Reading

Varaždin se priprema za veliki izazov u 9. kolu SuperSport HNL-a, gdje će na svom Gradskom stadionu dočekati aktualnog prvaka Dinamo.

Sportski direktor i trener Varaždina, Nikola Šafarić, svjestan je težine zadatka, ali ističe da njegova momčad želi nastaviti niz dobrih domaćih rezultata te ostaviti pozitivan dojam.

'Čestitam Dinamu na sjajnoj utakmici u Ligi prvaka u srijedu. Cijela momčad odigrala je vrhunski, šteta što nisu nagrađeni s tri boda, ali to je Liga prvaka – ne opraštaju se nikakve greške. Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv najbolje momčadi u ligi, koja je dugi niz godina prvak. Vidjet ćemo hoće li biti rotacija u njihovoj ekipi, ali oni imaju veliku širinu i puno kvalitetnih igrača, tako da ćemo se morati jako dobro pripremiti', izjavio je Šafarić na redovitom susretu s novinarima.

  • +26
Dinamo - Lokomotiva (28.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Unatoč sitnim problemima s ozljedama kod nekih igrača, Varaždin će u nedjelju u 16 sati pokušati nametnuti svoj stil igre i iskoristiti prednost domaćeg terena. Luka Mamić, vezni igrač i strijelac iz prošlog kola protiv Osijeka, ističe kako će susret s Dinamom biti veliki izazov, ali i prilika da pokažu da mogu igrati protiv najboljih.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Njihova kvaliteta je neupitna, ali mi smo već u ovom prvenstvu pokazali da se možemo nositi sa svima. Očekujem da ćemo u obrani biti čvrsti i stabilni, a naprijed ćemo stvarati prilike. Bitno je da damo sve od sebe i vidimo gdje će nas to odvesti', zaključio je Mamić.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport