OČEKUJE NOVI POZIV

Kramarićev prvijenac u debiju: Fenomenalan osjećaj!

09.09.2014 u 23:13

  • +7

Kvalifikacije za Euro 2016.: Hrvatska - Malta

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Bionic
Reading

Andrej Kramarić oduševljen je što je tako dobro iskoristio priliku koju je dobio u drugom poluvremenu protiv Malte i uvjeren da će ponovo igrati za reprezentaciju...

Mladi napadač Rijeke u fantastičnoj je formi ove jeseni. Trpa golove u MAXtv Prvoj ligi, europskim klupskim natjecanjima, a sada je zabio i za reprezentaciju. Bio je to njegov prvi pogodak za izabranu vrstu, u službenom debiju.

'Fenomenalan je osjećaj zabiti u službenom debiju. Zahvaljujem dečkima na potpori. Nije bila jednostavna utakmica, ali glavno da smo pobijedili i da držimo ritam u kvalifikacijskom ciklusu,' izjavio je Andrej Kramarić pa se osvrnuo na Kovačeve riječe prilikom ulaska na teren:

'Rekao mi je da dam sve od sebe, da probam postići gol. Ove sezone sam u odličnom ritmu, zabijam, drago mi je da sam iskoristio priliku i na meni je da se nastavim dokazivati i nadam se da se vidimo na sljedećoj utakmici.'

Bez panike zbog mučenja protiv Malte je i Ivan Rakitić

'Prvo poluvrijeme nije bilo kako smo se dogovorili. U drugom je brže išla lopta, bilo je prilika. Prva utakmica je uvijek teška, ali pobjeda je bitna, važno je da smo krenuli na pravi način. Mogli smo zabiti tri ili četiri, ali nema veze. Idemo dalje. Nema jednostavnih utakmica. Dobro smo odradili neke detalje, na tome moramo nastaviti raditi i sigurno će biti sve bolje,' zaključuje veznjak Barcelone.