DVOBOJ U ENGLESKOJ

Kramarićeve riječi koje će dirnuti Slavena Bilića

14.08.2015 u 16:02

Bionic
Reading

Ovog vikenda je u Londonu na rasporedu prvi 'hrvatski obračun' u Premiershipu ove sezone

Leicester City Andreja Kramarića u subotu (16 sati) gostuje na Upton parku kod West Hama kojega trenira Slaven Bilić. Andrej je za službenu klupsku Leicesterovu stranicu s očekivano puno poštovanja govorio o nekadašnjem hrvatskom izborniku.

'Ne poznajem ga baš najbolje osobno, ali naravno da znam Slavena Bilića. Dolazimo iz iste zemlje i svi iz Hrvatske jako dobro pamtimo kakve je rezultate ostvarivao na kormilu reprezentacije,' daje uvod Kramarić i nastavlja.

'Volim njegov trenerski stil i drago mi je što ću igrati protiv njegove momčadi koje se uvijek vole nadigravati. Cijenim i njegov odnos sa suradnicima i igračima, o kojemu sam slušao, i želim mu zaista sve najbolje. Osim u subotu, naravno,' uz smijeh dodaje Kramarić.

'Osim sjajnim rezultatima kojih se svi u Hrvatskoj sjećamo Bilić je kod nas iznimno popularan i jer je pametan čovjek. Ima već puno trenerskog iskustva i sigurno ćemo kratko popričati prije utakmice. Veselim se vidjeti i Miljenka Raka s kojim sam radio u Dinamu, ali kad utakmica počne sve nestaje i zanima me samo moja igra i rezultat momčadi,' završava Andrej.