BIO JE ŠIMUNIĆEV LJUBIMAC

Loše vijesti za Luku Stojkovića; Dinamovo novo pojačanje stiže iz Bayerna

28.08.2023 u 16:38

Bionic
Reading

Već se neko vrijeme šuškalo kako bi u Dinamo mogao stići mladi hrvatski reprezentativac, 19-godišnji Gabriel Vidović, koji je rođen u Augsburgu, gdje je i odradio nogometno školovanje, a onda je kao 13-godišnjak postao igrač Bayerna. S time da su ga iz kluba svaki dan vozili na trinin i s treninga. Odnosno 120 kilometara dnevno

I dalje je izuzetno živo u Dinamu. Tek što su potpisali ugovor s Lukom Stojkovićem, mladi je nogometaš zaradio tešku ozljedu i morat će izbivati s terena nekoliko mjeseci.

Potvrdio je to i Dinamo na društvenim mrežama.

'Današnjim pregledom ustanovljeno je da je Luki stradao prednji križni ligament koljena, te da će izbivati s terena nekoliko mjeseci', objavili su iz Dinama i zaželjeli Stojkoviću brzi oporavak.

No, istovremeno čini se kako Modri dovršavaju transfer Gabriela Vidovića, što se nagovještava već neko vrijeme. Potvrđenom nam je to i iz krugova bliskih obitelji, ali i izvora bliskih vrhuški maksimirskog kluba.

A da sve ipak ne bude toliko 'tajnovito' pobrinuo se talijanski novinar objavom na jednom društvenoj mreži.

'Gabriel Vidović trebao bi napustiti Bayern München i pridružiti se zagrebačkom Dinamu na posudbi s opcijom otkupa za oko četiri milijuna eura. Bayern će zadržati otkupnu klauzulu'.

Inače, Vidović je već sa 17 godina zaigrao za prvu momčad Bayerna, ali pravu priliku nije dočekao. Odigrao je svega četiri utakmice za najjaču momčad njemačkog velikana. Prošle sezone bio je na posudbi u nizozemskom Vitesseu.

Vidović je igrao za mlađe hrvatske selekcije, a posebno 'zaljubljen' u njega bio je Joe Šimunić, koji ga je vodio u hrvatskoj U-19 reprezentaciji.