teška odluka

Loše vijesti za Pjacu! Čelnici Juventusa potvrdili: Za njega je najbolje da ode...

31.12.2017 u 10:07

Bionic
Reading

Juventus je zagrebačkom Dinamo za Marka Pjacu (22) u ljeto 2016. godine platio 23 milijuna eura, a sad ga se želi riješiti! Pjaca se tek vraća nakon ozbiljne ozljede i operacije ligamenata koljena, teško da se može nametnuti u već posloženoj i uigranoj momčadi 'stare dame'...

Sve su glasnije najave kako bi Marko Pjaca već ove zime mogao napustiti Torino i karijeru nastaviti u nekom drugom klubu. Do sada su iz Juventusa hrvatskom reprezentativcu stizale samo ohrabrujuće poruke, imao je maksimalnu potporu u oporavku nakon ozljede ligamenata, teške operacije, duge rehabilitacije... Svi su naglašavali kako računaju na njega čim se vrati, kako ga 'čeka mjesto u momčadi'.

No, kako se bliži početak zimskog prijelaznog roka sve je jasnije kako će Pjaca napustiti Juventus. Pitanje je samo hoće li ga talijanski velikan prodati ili samo poslati na posudbu kako bi se u nekoj drugoj sredini brže vratio u natjecateljski ritam.

'Pjaca se vraća teške ozljede koljena i dugog oporavka. Jedino što je prikladno u ovom trenutku je da na posudbi u nekom klubu pronađe formu i uđe u ritam', kazao je Juventusov direktor Beppe Marotta i otkrio moguću Pjacinu destinaciju:

'I da, to bi moglo biti u Schalkeu...'

  • +8
Marko Pjaca Izvor: Reuters / Autor: Miguel Vidal

Oglasio se i trener Massimiliano Allegri koji, barem tako tvrdi, ozbiljno računa na našeg nogometaša, ali...

'Razgovarat ćemo s njim i vidjeti kako stoje stvari jer nije igrao devet mjeseci i potrebna mu je minutaža. Tako da ćemo nakon razgovora odlučiti što je najbolje za njega i Juventus. On nam je važan igrač', kazao je Allegri.

Kako se sada čini, Marko Pjaca formu za SP u Rusiji 2018. godine neće loviti u dresu Juventusa već nekom drugom klubu. Nagađanja o odlasku u njemački Schalke (drugoplasirana momčad Bundeslige) potvrdio je i Marotta, a činjenica je kako je za našeg reprezentativca najvažnije - da igra i da se što prije vrati u formu. Trebat ćemo ga u Rusiji...