ČUDESNA UTAKMICA

Ludo u Sigetu! Slaven vodio 3:0, domaćin ipak uzeo bod

05.04.2014 u 18:53

  • +7

NK Hrvatski dragovoljac - NK Slaven Belupo

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajač

Bionic
Reading

U prvoj subotnjoj utakmici 29. kola MAXtv Prve lige Hrvatski dragovoljac i Slaven Belupo su odigrali jedan od najuzbudljivijih ovosezonskih dvoboja, a na kraju je završilo 3:3 (0:3)

Derbi začelja pred oko petstotinjak gledatelja ponudio je spektakularnu i dramatičnu utakmicu u kojoj je Slavenu pripalo prvo, a Dragovoljcu drugo poluvrijeme.

Koprivničani su stigli do vodstva već nakon pet minuta kada je Glavina nakon duplog pasa s iskusnim Vugrinecom zabio za 0:1, a isti igrač bio je brži od domaće obrane i u 30. minuti za 0:2.

Imali su 'crni' također dobrih situacija, ali u završnici prvog dijela opet se zatresla njihova mreža. Vugrinec je bio siguran izvođač s bijele točke, a pitanje pobjednika izgledalo je riješeno.

No u nastavku je izašao goropadniji Dragovoljac koji je krenuo na 'sve ili ništa'. Ofenzivna igra domaćinu se isplatila u 50. kada je Božića pomilovala sreća te je uz pomoć suparničkog igrača lopta završila iza Slavenovog vratara Picaka.


Slaven je u tim trenucima djelovao izgubljeno, a uskoro je još jednom kapitulirao. U 60. pogodio je Bačelić-Grgić, a da su igrači posljednje momčadi prvenstva bili malo prisebniji mogli su gostima u tom razdoblju utrpati još par komada.

Nastavio je domaćin s napadima i nova nagrada je stigla u 73., Pranjić je skrivio kazneni udarac i zaradio crveni karton, a Božić je bio neumoljiv za 3:3.

Do kraja utakmice tempo je malo pao, više nije bilo pogodaka te je odlični dvoboj okončan remijem koji je najviše odgovarao 'trećoj strani' - Osijeku.