mlada zvijezda

Luka Sučić podijelio je par savjeta rođaku Petru koji mu se pridružio među 'vatrenima'

04.09.2024 u 10:40

Bionic
Reading

Luki Sučiću u reprezentaciji se pridružio rođak Petar, koji igra za Dinamo. Sutra bi u gostima kod Portugala (20.45 sati) mogli zajedno zaigrati u dresu reprezentacije

'Vatreni' sutra u Lisabonu (20.45 sati) igraju utakmicu 1. kola novog izdanja Lige nacija. U nedjelju će u Osijeku izabranici Zlatka Dalića u 2. kolu dočekati Poljake.

Reprezentacija je u srijedu ujutro u Zagrebu odradila trening, a popodne lete za Lisabon gdje ih sutra čeka susret s Cristianom Ronaldom i ostalim Portugalcima.

'Cilj je da pobijedimo u obje utakmice. Bit će teško gostovanje u Portugalu, ali nadam se osvajanju šest bodova. Ja sam dobro, sretan sam što sam u reprezentaciji. Novi klub? Tek je početak, trebat će vremena, ali svi su me odlično prihvatili, osjećam se ugodno u novoj sredini', kaže Luka Sučić koji je dres RB Salzburga zamijenio onim Real Sociedada.

  • +49
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening, 4.9.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Luki se u reprezentaciji pridružio rođak Petar, koji igra za Dinamo.

'Petar? Svi su ga dobro primili, sad je na njemu da radi, čeka priliku i uči. Prvi je put s nama, sad se mora dokazati na svakom treningu. Dobit će priliku. Savjet? Rekao sam mu da daje maksimum i da uči od velikih igrača kao što su Modrić i Kovačić. Najveća snaga reprezentacije je ovo zajedništvo u momčadi', kaže Luka o svom rođaku Petru Sučiću.

Luka Sučić uoči Portugala Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell Matija Habljak/PIXSELL