KVALIFIKACIJE ZA EURO

Mlada Dinamova zvijezda objasnio plan za 'najtežu utakmicu': Čekat ćemo svoje kontre

09.09.2024 u 16:24

Bionic
Reading

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija svladala je u četvrtak u Zagrebu u kvalifikacijama za Euro Farske otoke s 2:1, a sutra s početkom od 19 sati u Karlovcu igra protiv Portugala

Hrvatska U-21 reprezentacija sutra u Karlovcu igra utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Portugala, a izbornik Ivica Olić i reprezentativac Lukas Kačavenda se, iako svjesni da će biti teško, nadaju dobroj igri i pobjedi.

'To je najteža utakmica koju igramo, ali ako pobijedimo možemo na Europsko prvenstvo tako da ćemo dati sve od sebe da pobijedimo', rekao je Kačavenda.

'Možemo očekivati jednu kvalitetnu utakmicu, čekat ćemo svoje šanse i nadam se da ćemo ih dočekati i da ćemo na kraju pobijediti. Mi ćemo čekati svoje kontre, čekat ćemo svoje šanse i pokušati zadržati loptu i zadržati posjed. S tri boda mi smo prvi na tablici. Imamo još dvije utakmice koje se daju pobijediti i ići ćemo na pobjedu', dodao je.

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija svladala je u četvrtak u Zagrebu u kvalifikacijama za Euro Farske otoke s 2:1, a sutra s početkom od 19 sati u Karlovcu igra protiv Portugala. Hrvatska je trenutačno druga u skupini G sa 16 bodova, dva manje od vodećeg Portugala. Treća je Grčka sa 14 bodova.