BRILJIRA U NIZOZEMSKOJ

Mnogi ga tretiraju kao 'propalog igrača', ali ovo što pokazuje Alen Halilović...

12.08.2024 u 16:56

Bionic
Reading

Iako je već smiješno govoriti o 'velikoj nadi', jer Alen Halilović danas ima 28 godina, te je u najboljim igračkim godinama, svojim prezentacijama u dresu Fortune pokazuje zašto je nosio nadimak 'hrvatski Messi'

Iako je imao puno 'praznog hoda', što očito nije bilo slučajno, jer mnogi su ga treneri ostavljali na klupi, čini se da je Alen Halilović napokon našao sredinu u kojoj se osjeća ugodno, ali i u kojoj ga cijene.

Od ljeta prošle godine, Halilović je u nizozemskoj Fortuni iz Sittarda, te je u mnogim utakmicama pružao izvrsne partije te slušao brojne komplimente na račun svoje igre.

istina, pred kraj sezone dobivao je manju minutažu, a kako doznajemo, razlog tome bilo je što su ga u klubu pritiskali na potpis novog, dužeg ugovora, a što Haliloviću nije bilo u planovima.

Ipak, očito su našli zajednički jezik, jer Halilović je u prvom kolu nove sezone opet vraćen u početnu momčad, te je odigrao briljantnu utakmicu, zaradio najveću ocjenu u svojoj momčadi, a sve to okrunio je fenomenalnim pogotkom.

I da ne bi bilo zabune, za svoj je nastup nagrađen i uvrštenjem u idealnu momčad kola.