GLASNA PODRŠKA

Modra oluja u Bavarskoj; tisuće Dinamovih navijača spremno nadglasati Allianz Arenu

17.09.2024 u 14:55

Bionic
Reading

Nakon godinu dana izbivanja s europskih gostovanja, Dinamovi navijači napokon su dočekali povratak na međunarodnu scenu. Naime, večeras u Münchenu, Dinamo će igrati protiv Bayermna, a na tribinama se očekuje više od 5000 Dinamovih navijača

Nakon godinu dana izbivanja s europskih gostovanja, Dinamovi navijači napokon su dočekali povratak na međunarodnu scenu. Naime, večeras u Münchenu, Dinamo će igrati protiv Bayerna, a na tribinama se očekuje više od 5000 Dinamovih navijača.

3224 ulaznice dobili su službeno, ali neslužbeno su se mnogi koji žive ovdje snašli te će braniti modre boje na Allianz Areni.

Nakon ponedjeljka i obilne kiše, koja je München učinila negostoljubivim, utorak je osvanuo okupan suncem. Samim time, mnogo je više turista bilo po ulicama najvećeg bavarskog grada.

To znači da su i BBB, koji su dijelom u Münchenu stigli još u ponedjeljak, počeli puniti pivnice oko Marienplatza. Naravno, nisu paradirali u dresovima kao što je to običaj kada igra hrvatska reprezentacija.

  • +6
Dinamovi navijači Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Međutim, sa svakog ugla mogla se čuti glasna podrška Dinamu. Sigurni smo da će tako biti i večeras na Allianz Areni, jer ako su prije par sezona nadglasali Stamford Bridge, sigurni smo da će isto biti i večeras protiv Bayernovih navijača.

Kao što smo rekli, osim 3224 ulaznice koje su dobili službeno, sigurno se i više od 1500 navijača snašlo na razne načine. Znamo da u Münchenu i okolici žive tisuće Hrvata.