turski mediji

Mourinho je poput Modrića imao razgovor s Livakovićem

18.09.2024 u 15:06

Bionic
Reading

Uoči Svjetskog prvenstva 2022. u Katru, kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić imao je iskren razgovor s Dominikom Livakovićem, tadašnjim golmanom Dinama i standardnim članom reprezentacije.

U FIFA-inom dokumentarcu o Modriću prikazana je scena gdje Luka izravno kaže Livakoviću kako ne vidi njegov napredak u reprezentaciji te mu savjetuje kako da se suoči s pritiskom. Njegove riječi imale su snažan učinak na Livakovića, koji je kasnije bio jedan od ključnih igrača Hrvatske u pohodu na treće mjesto u Katru.

Livakoviću se priča ponovila s Joseom Mourinhom trenerom koji ga vodi u Fenerbahčeu. Turski mediji, koji su ga prošle sezone kritizirali, hvale njegovu formu ta navode kako je ključan trenutak za njegovu promjenu bio razgovor s Mourinhom, održan uoči početka sezone.

'Mourinho je imao sat vremena dug sastanak u četiri oka s Livakovićem', pišu turski mediji, dodajući da je Portugalac Livakoviću dao jasnu poruku: 'Želim nastaviti s tobom na golu. Neću tražiti novog golmana'. Prema pisanju medija, Mourinho je tako ugradio samopouzdanje Livakoviću, baš kao i 2022. Luka Modrić.

Standings provided by Sofascore