U SVOM STILU

Mudri Šuker objasnio igračima Reala kako spasiti sezonu

12.04.2016 u 11:26

Bionic
Reading

Predsjednik HNS-a Davor Šuker vjeruje da će Real preokrenuti četvrtfinale Lige prvaka i proći Wolfsburg, a smatra da ni u Primeri ništa nije riješeno...

Nogometaši 'kraljevskog kluba' zabrljali su u prvoj utakmici u Wolfsburgu i ovog utorka lovit će prednost 2:0 gostiju na Bernabeuu, što neće biti jednostavno preokrenuti bez obzira na razliku u kvaliteti koja je na njihovoj strani.

Ipak, u Španjolskoj nema panike i mnogi su uvjereni u prolaz dalje madridskih zvijezda bez obzira na sve, a među optimiste se uključio i Davor Šuker koji je u svom stilu mudro objasnio kako do preokreta.

'Treba zabiti dva gola više od protivnika. Treba držati loptu i stvarati gol prilike. Real ima igrače velike kvalitete koji znaju kako zabiti pogodak. Očekujem da to i naprave. Madridski navijači moraju biti ujedinjeni od prve od 90. minute i vjerovati da je to moguće,' izjavio je bivši napadač Reala i Seville za radijsku emisiju El Partido pa se osvrnuo na razloge iznenađujućeg poraza:

'Igrači Reala su bili jako dobri u El Clasicu i malo su se opustili u Ligi prvaka. Nijemci su uvijek opasni, nisu imali što izgubiti i to se dogodilo s Wolfsburgom. No, uvjeren sam da će Real odigrati veliku utakmicu i proći dalje. Ući će u finale Lige prvaka gdje će igrati protiv Barcelone ili Bayerna. Nadam se da će jedan od Hrvata, Luka Modrić ili Ivan Rakitić igrati u Milanu u finalu Lige prvaka. Najvažnije je da budu zdravi i dođu spremni na Europsko prvenstvo.'

Optimistični predsjednik HNS-a nada se preokretu i u Primeri, gdje se istopila Barcina prednost i sada iznosi tek tri boda ispred Atletica i četiri ispred Reala.

'Sve je moguće. Najvažnije je pobjeđivati svugdje, uključujući i male stadione, kako bi se osvajali bodovi. Vidjet ćemo što će se dogoditi u završnici lige,' zaključuje Šuker.