PAPIROLOGIJA

Na Maksimiru rade punom parom; mladi Španjolac ipak prijavljen za playoff Lige prvaka

19.08.2024 u 16:22

Bionic
Reading

Jan Oliveras došao je u Dinamo na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora iz Rome. Konkurirat će za sastav u sutrašnjoj utakmici doigravanja za grupnu fazu Lige prvaka na Maksimiru

Dinamo u utorak na Maksimiru u 21 sat igra prvu utakmicu playoffa za plasman u grupnu fazu Lige prvaka. Suparnik je Qarabag, a zalog je ogroman. Modri utakmicu čekaju nakon sjajne predstave protiv Šibenika u SuperSport HNL-u, a sada je stigla i vijest da će u kadru biti i posljednje pojačanje.

Naime, Jan Oliveras nije odmah po dolasku na Maksimir prijavljen za europska natjecanja, ali čini se da je sada i ta papirologija odrađena. Dinamo ga je naknadno prijavio i mladi Španjolac bit će na raspolaganju Sergeju Jakiroviću već u utorak.

Španjolski lijevi bek došao je na posudbu do kraja sezone, s tim da su Modri zadržali opciju otkupa ugovora po isteku posudbe.

Oliveras je došao iz Rome, ali se nogometno školovao u rodnoj Španjolskoj, gdje je igrao za Espanyol, pa onda i Barcelonu, kroz čiju je slavnu La Masiju prošao.

  • +33
Dinamo - Šibenik (16.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic