BIJESNI SVATOVI

Nakon sramote na tribinama, Hajdukovi igrači gađani bocama!

29.09.2013 u 12:14

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Marin Brbić kaže da nije obraćao pozornost na ono što se događalo na tribinama tijekom derbija Rijeke i njegovog kluba

Podsjetimo, nakon izjednačujućeg pogotka Kuoassija, Torcida je počela bacati baklje među navijače Rijeke, i to na mirniju tribinu gdje su bili i brojni roditelji s djecom. To je izazvalo reakciju Armade pa je publika morala intervenirati da bi spriječila navijački obračun.

'Ne znam što se događalo i o kojim incidentima govorite jer nisam obraćao pozornost na tribine,' prenosi Jutarnji izjavu predsjednika Hajduka Marina Brbića kojeg neredi nisu pretjerano zainteresirali.

'Mogu razumjeti baklje kao dio navijačkog folklora ako se ne bacaju na teren. No, kada se baklje bacaju, kao što je večeras bio slučaj, na ne najvatrenije protivničke navijače nego na doslovno djecu, žene i umirovljenike koji su bili smješteni na tribini, onda to jednostavno nije normalno. Ne znam možemo li govoriti o propustu u osiguranju upravo iz tog razloga što je napravljeno nešto posve nenormalno i zbog čega najviše štete ima i imat će hrvatski nogomet,' mišljenje je pak Damira Miškovića, predsjednika Rijeke.

Slobodna Dalmacija navodi da su Hajdukove nogometaše napali svatovi u hotelu Bristol u Opatiji u kojem su odsjeli, pa je morala intervenirati policija. Zasuti su bocama i članovi Nadzornog odbora te sociolog Dražen Lalić.