SIGUR IZGUBLJEN

Navijači napadaju Dalića zbog odlaska igrača Hajduka: 'Čuvaj ti one od 38 godina'

21.08.2024 u 16:27

Bionic
Reading

Niko Kristian Sigur, 20-godišnji nogometaš Hajduka, odlučio je promijeniti nogometno državljanstvo te u budućnosti predstavljati Kanadu.

Sigur je imao mogućnost igrati za Hrvatsku ili Kanadu te je prošle godine odabrao predstavljati Hrvatsku, za koju je nastupao u dresu mlade reprezentacije s kojom je bio na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj. Međutim, Sigur se odlučio u budućnosti nastupati za reprezentaciju Kanade, zemlje u kojoj se rodio i proveo cijelo djetinjstvo.

Navijači u komentarima na službenom Facebooku Hrvatskog nogometnog saveza napadaju izbornika Zlatka Dalića. Smatraju da je ranije trebao pozvati Sigura u A reprezentaciju.

'Šteta, u njemu bi imali "hrvatskog Lahma ili Kimmicha" za budućnost, polivalentnog igrača koji može biti i zadnji vezni i desni bek i to podjednako dobro odigrati', 'Šteta. Kod igrača u tim godinama treba ih čim prije zvati u seniorsku reprezentaciju', 'Nakon svega pročitanog vidi se iz aviona da se momak odlučio igrat za Kanadu nakon što nije dobio poziv izbornika Dalića', 'Ova odluka malog Sigura je samo potvrda Dalićevog potenciranja mladih u reprezentaciji! Niko, neka si napravio što si napravio. Ovako bi ti Dalić dao šansu tek u 37. godini.', 'Treba čuvati one od 38 godina... Budućnost počiva na starim zaslugama', 'Što će nam on kad imamo Perišića', samo su neki od komentara ljutitih navijača.