KRAJ PRIČE

Neispunjena očekivanja: Osijek otpisao Kristijana Lovrića za sljedeću sezonu

22.06.2024 u 16:26

Bionic
Reading

Nekadašnji igrač Gorice Kristijan Lovrić napušta, čini se, Osijek prije početka sljedeće sezone. Osijekov sportski direktor Jose Boto odlučio je prekrižiti ga s popisa igrača na koje računa uoči početka priprema

Osijekov sportski direktor Jose Boto odlučio je prekrižiti Kristijana Lovrića s popisa igrača na koje računa za novu sezonu u SuperSport HNL-u, javlja Gol.hr.

Boto je navodno poručio igraču da se ne mora pojaviti na pripremama pod novim trenerom Federicom Coppitellijem. Riječ je o igraču koji je uz dosta pompe došao u Osijek iz Gorice u veljači 2022; transfer je bio vrijedan 2,2 milijuna eura, a Lovrić je tada slovio za ponajboljeg igrača u HNL-u izvan 'velike četvorke'.

Međutim, ozljede i nekonzistentna forma zakomplicirali su Lovrićevu avanturu u Osijeku. U 64 utakmice zabio je 11 golova i podijelio 11 asistencija, što je solidan, ali ne i spektakularan učinak.

Gol.hr dodaje kako je Lovrić odlučio ovoga mjeseca igrati na malonogometnom turniru u Gorici na betonskoj površini, što je jako naljutilo upravu osiječkog kluba. Čini se da je njegova priča u plavo-bijelom dresu gotova.