nije mu lako

Nizozemski komentatori bez milosti prema Ivanušecu: Skupa i loša kupovina...

21.10.2024 u 21:42

Bionic
Reading

Luka Ivanušec (25) stigao je prošlog ljeta u Feyenoord kao veliko pojačanje nakon sjajnih igara za Dinamo i hrvatsku reprezentaciju, uz odštetu od 8,5 milijuna eura.

U svojoj prvoj sezoni, dok je momčad vodio Arne Slot, aktualni trener Liverpoola, Ivanušec je dobivao prilike na terenu. Međutim, dolaskom Brana Priskea na mjesto trenera, Ivanušec je pao u treći plan. Ove sezone, u nizozemskom prvenstvu, sakupio je tek nešto više od dva sata na terenu.

Nizozemski nogometni komentatori, Martijn Krabbendam i Michel van Egmond, nisu štedjeli kritike. Van Egmond je rekao: 'Mislio sam da je bio dobra kupovina,' dok je Krabbendam dodao: 'Protiv Utrechta se činilo da bi mogao biti dobar igrač.'

'Skupa i loša kupovina' Van Egmond je nastavio:

'Gotovo su ga svi zaboravili. Nisam pomislio na njega dugo vremena. Do sada se pokazao kao loša kupovina.' Krabbendam se složio i naglasio: 'I skup je. Ali gdje ga staviti?' Van Egmond je dao kratak odgovor: 'Na klupu.'

Ivanušec je prošle subote odigrao 25 minuta protiv Go Ahead Eaglesa, dok je prethodne dvije utakmice protiv Nijmegena i Twentea ostao na klupi. Unatoč skromnoj minutaži u klubu, izbornik Zlatko Dalić ga je pozvao u reprezentaciju Hrvatske za rujanske i listopadske utakmice Lige nacija. Međutim, iako je Ivanušec upisao 22 nastupa za nacionalnu momčad, ni u tim utakmicama nije dobio priliku zaigrati.

Standings provided by Sofascore