opušten u parizu

Novak Đoković o jednoj temi nije želio reći ni riječi; poslao je svima moćnu poruku!

27.05.2024 u 14:53

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković dao je zanimljive izjave uoči početka Roland Garros

Nije tajna da u zadnje vrijeme Novak Đoković nije u formi, ali usprkos tome i dalje slovi kao jedan od najvećih favorita za osvajanje turnira.

>> Neurolog o stanju Đokovića nakon što mu je boca pala na glavu: Nije bezazleno

Uoči početka turnira na konferenciji za medije upravo je o tome govorio. O očekivanjima…

'Malo me sram reći kažem što su moja očekivanja. Sve osim titule za mene nije zadovoljavajuće, tako je oduvijek bilo! Zvuči arogantno, ali imam karijeru koja tome govori u prilog. Pokušavam pisati povijest, a Pariz je mjesto gdje se ona piše. Moja nadanja su uvijek takva, ali moram spustiti očekivanja, da ne razmišljam previše unaprijed, nego da idem dan po dan. Nisam igrao konstantno dobro duže vrijeme, a to mi je potrebno kako bih imao šansu doći do finala', kazao je Đoković.

Da će u Parizu dati sve od sebe govore i ove riječi. Očito je prepun samopouzdanja:

'Znam za što sam sposoban, posebno na Grand Slamovima, na kojima obično igram najbolji tenis. U većem dijelu karijere sam to radio. Već neko vrijeme pričam da na zemljanoj podlozi želim biti najbolji u Parizu. Prošla godina bila je odlična, posebno na Roland Garrosu. Nadam se da ću imati sjajan turnir. Znam svoje kvalitete, znam za što sam sposoban i ako se budem osjećao na pravi način fizički, mentalno, na meču, ponekad treba i malo sreće. Sve to zajedno donosi titulu na Grand Slamu, osjetio sam to 24 puta u karijeri do sada. Znam točno što trebam napraviti kad igram na slamovima. To je drugačije natjecanje i turnir, razlikuje se od drugih turnira', dodao je Đoković koji nije želio reći ni riječi o svom zdravstvenom stanju. A pad boce na njegovu glavu uopće nije izgledao bezazleno i svi su uvjereni da je ostavio posljednice.

No, svojom izjavom poslao je moćnu poruku svim konkurentima.

sve osim nogometa

Učitavanje...