ovo nismo očekivali

Oršić, Olmo i Soudani otkrili najdraže utakmice; prisjetili su se nogometnih klasika

28.08.2024 u 13:36

Bionic
Reading

Dinamo se danas suočava s Qarabagom u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka, nakon što su u prvom susretu na Maksimiru ostvarili uvjerljivu pobjedu od 3:0. Uoči ove važne utakmice, bivši Dinamovi igrači prisjetili su se svojih najdražih trenutaka u europskim natjecanjima s klubom, dijeleći uspomene na neke od najvećih utakmica u povijesti kluba.

Dinamo danas u 18:45 igra uzvratnu utakmicu play-offa Lige prvaka u Azerbajdžanu protiv Qarabaga. Hrvatski prvak je u prvom susretu na Maksimiru ostvario pobjedu od 3:0, a ako uspije obraniti tu veliku prednost, osigurat će plasman u grupnu fazu elitnog klupskog natjecanja. Uoči ove važne utakmice, Dinamo je dobio podršku od brojnih bivših igrača.

Na pitanje koje im je najdraže europsko iskustvo s Dinamom, odgovore su dali Mislav Oršić, Sammir, Ante Rukavina, Dani Olmo, Fatos Beqiraj, El Arabi Soudani i mnogi drugi. Mislav Oršić je posebno istaknuo utakmicu protiv Tottenhama, u kojoj je postigao tri pogotka.

Soudani je kao najdraže utakmice izdvojio one protiv Salzburga i Arsenala, dok je Dani Olmo posebno istaknuo veliku pobjedu protiv Atalante na Maksimiru. Ante Rukavina je spomenuo susrete protiv Ludogoreca i Villarreala kao svoje najdraže europske uspomene. Pogledajte sve odgovore bivših Dinamovih igrača.