DOGOVOR SE BLIŽI

Ovaj igrač trebao bi omogućiti odlazak Lovrena u Liverpool

10.07.2014 u 19:49

Bionic
Reading

Dejan Lovren uživa u kratkom odmoru nakon brazilskog SP-a i s nestrpljenjem očekuje vijesti iz Engleske koje bi pomogle razriješiti njegov klupski status za iduću sezonu

Lovren je nedavno prilično jasno dao do znanja da se nada da je njegova klupska epizoda u Southamptonu gotova. Klub je prodao niz igrača koji su bili zalog visokih ambicija 'svetaca' i teško je povjerovati da će Southampton iduće sezone biti konkurenta u proklamiranoj borbi za Europu.

Najviše interesa pokazuje Liverpool kojemu Lovren treba za Ligu prvaka, no prva ponuda s Anfielda u iznosu od 20 milijuna funti je odbijena i nastavlja se mali psihološki rat koji bi mogao doći svome skorome kraju.

Naime, Englezi javljaju kako je novi trener Southamptona Ronald Koeman u ofenzivi oko dovođenja 23-godišnjeg stopera Celtica Virgila Van Dijka koji bi u idućoj sezoni trebao zauzeti Lovrenovo mjesto u sastavu. Riječ je o 193 cm visokom igraču izvrsnih tehničkih predispozicija i odličnog udarca koji je iznimno uspješan u izvođenju slobodnjaka, siguran ispred svoga vratara i mnogi se čude izboriku Van Gaalu zašto ga nije vodio u Brazil kao člana Nizozemske.


Ipak, Liverpool će morati za cjenkanje raspoloženim 'svecima' ponuditi koji milijun više od početno ponuđenih 20, a nakon što su dogovorili megatransfer Luisa Suareza i taj trenutak ne bi trebao biti daleko. Dapače, engleski mediji predviđaju kako će Lovren vrlo brzo postati novim igračem 'redsa' s Anfielda.