nije mu lako

Paolo Tramezzani nakon poraza: Moji dečki su zaslužili bod

20.09.2024 u 23:27

Bionic
Reading

Istaknuo je da su Istrijani bili dobri i prije nego što je Varaždin postigao gol, kreirajući nekoliko prilika, ali su unatoč tome ostali bez nagrade.

Tener nogometaša Varaždina, Nikola Šafarić, izrazio je zadovoljstvo nakon pobjede protiv Istre 1961 u sedmom kolu HNL-a. Posebno je pohvalio borbenost svoje momčadi:

'Svaka čast dečkima, morali smo se danas 'pofajtati' i zasluženo smo pobijedili'. Varaždin je u sedam kola primio samo dva gola, a Šafarić je naglasio važnost kolektivnog duha svoje momčadi, gdje se svaki igrač podređuje ekipi.'

Varaždin je u sedam kola HNL-a primio samo dva gola, oba u jednom poluvremenu protiv Hajduka.

'Dečki su vrhunski kolektiv, svi su se podredili momčadi. Momčad uvijek izbaci nekog drugog. Male su razlike u kvaliteti, svi su vrhunski dečki i to nas vodi do rezultata.'

  • +17
Varaždin - Istra 1961 (20.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic

Šafarić se osvrnuo i na teške uvjete igre, ali je pohvalio prilagodljivost svog tima te s optimizmom najavio sljedeći susret u Osijeku:

'Idemo guštati na lijepi stadion'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

S druge strane, trener Istre 1961, Paolo Tramezzani, smatra da su njegovi igrači zaslužili barem bod. Iako je Varaždin kvalitetna momčad, Tramezzani je naglasio da su njegovi dečki igrali dobro i prije primljenog gola, kreirajući nekoliko prilika:

'Igrali smo dobro, u dobrom smo trenutku, moji dečki su zaslužili bod iako je i Varaždin dobra momčad. Žao mi je zbog igrača, zaslužili su više danas. Igrali smo dobro i prije gola domaćina, kreirali smo neke šanse. To je nogomet, nekad ostaneš bez boda kad igraš dobro' rekao je Tramezzani.