supersport hnl

Paolo Tramezzani otkrio gdje je upoznao Nenada Bjelicu i što stvarno misli o Dinamu

18.10.2024 u 15:36

Bionic
Reading

Nogometaši Istre 1961 na svom terenu u subotu u 10. kolu SuperSprt HNL-a dočekuju Dinamo (18.30 sati, MAXSport1, MAXtv). Utakmicu je najavio trener Istre 1961 Paolo Tramezzani

Istra 1961 je u posljednjem kolu pobijedila Osijek 2:1 i tako prekinula niz od tri utakmice bez pobjede (dva poraza i remi). Sad u Pulu stiže Dinamo (subota, 18.30 sati, MAXSport1, MAXtv).

'Sretan sam što nastavljamo natjecanje, ova pauza je dobro došla da nastavimo dobro raditi i trenirati. Imali smo nekoliko igrača koji su pozvani u mladu reprezentaciju, svi su igrali i dobro odradili, sretni smo i ponosni što su napravili i znamo da će im sutra biti glava na 100 posto u utakmici', kazao je trener Istre 1961 Paolo Tramezzani te dodao:

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Imamo još dva treninga i nakon toga ću donijeti odluku o sastavu. Uvijek volim raditi eksperimente, no olakšava mi što su svi moji igrači uvijek na dispoziciji, znam da daju sve za momčad i kad imaš takve igrače, s takvim karakterom, to treneru daje puno mogućnosti. Sve što radim radim jer imam podršku svojih igrača. Natjecanje je jako u ovom trenutku, istina je da svi moji igrači zaslužuju priliku, znam da imam puno dobrih igrača što mi daje mogućnosti da biram način i stil igre, eksperimentiram, ali uvijek s ciljem traženja najbolje solucije za momčad.'

Prošle utakmice na klupi Dinama je bio Sergej Jakirović, sad će to biti Nenad Bjelica...

'Radi se o jako kvalitetnim trenerima, a Bjelicu sam imam prilike i upoznati u Italiji. Dinamo uvijek ima pobjednički mentalitet, to su pokazali zadnjih 20 godina, a taj pobjednički mentalitet te tjera da se svakoj momčadi suprotstaviš s maksimalnom pozornošću i koncentracijom. Tako će biti i u subotu, u to sam uvjeren', zaključio je Tramezzani.

  • +12
NK Istra 1961 - NK Osijek (4.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic
Standings provided by Sofascore