druga bundesliga

Pobjeda HSV-a u sjeni podrške Mariju Vuškoviću. Pogledajte reakcije igrača i navijača

31.08.2024 u 16:35

Bionic
Reading

HSV je na domaćem terenu u četvrtom kolu 2. Bundeslige ostvario uvjerljivu pobjedu protiv Munstera rezultatom 4:1. Utakmica je protekla u znaku podrške mladom Hrvatu Mariju Vuškoviću nedavno suspendiranom zbog dopinga

U jednoj emotivnoj gesti podrške, navijači HSV-a su tijekom utakmice uz asistiranje službenog spikera skandirali ime Marija Vuškovića, kao znak podrške 22-godišnjem hrvatskom braniču, koji je suspendiran na četiri godine zbog dopinga.

Njemački fanovi jasno su pokazali da su uz svog igrača unatoč teškim vremenima, a taj trenutak možete pogledati OVDJE.

Robert Glatzel je postigao dva pogotka za HSV, prvi u sedmoj minuti i drugi u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Drugi strijelci za HSV bili su Daniel Elfadli u 26. minuti i Moritz Heyer koji je postavio konačni rezultat. Za Münster je jedini pogodak postigao Torge Paetow u 58. minuti.

Posebno emotivan trenutak dogodio se kada je Glatzel, nakon svog pogotka, gestikulirao prema Vuškovićevom broju 44 te podigao njegov dres kao znak solidarnosti i podrške svom suigraču što možete pogledati OVDJE.

Ova gesta, zajedno sa skandiranjem navijača, pokazuje koliko je Vušković cijenjen i voljen u klubu, unatoč njegovoj trenutnoj vro teškoj situaciji.

Standings provided by Sofascore