ispričao se, ali...

Pogledajte divljački potez trenera West Hama prema skupljaču loptu; Nikola Vlašić i igrači u šoku što je napravio dječaku!

06.05.2022 u 09:33

Bionic
Reading

Ružna scena dogodila se na uzvratnoj utakmici polufinala Europske Lige između Eintrachta i West Hama

West Ham se nakon gostovanja kod Eintrachta oprostio od nastupa u Europi jer je ukupno poražen 3:1.

Frustrirani trener West Hama David Moyes isključen je u 78. minuti zbog divljačkog poteza. Naime, jako ga je naljutilo što je skupljač lopti odugovlačio i kada mu je uzeo loptu svom snagom ju je napucao. Srećom, nije ga pogodio u glavu iako mu je prošla vrlo blizu i odmah je pobjegao prema izlazu.

Odmah su skočili i svi igrači Eintrachta i kod mjesta gdje je Moyes napucao loptu stvorila se velika gužva, a bili su bijesni i navijači koje je osiguranje uspjelo zadržati. U sekundi je nastao pravi kaos.

Nema sumnje kako su u šoku ostali Nikola Vlašić i ostali igrači West Hama jer Moyesa baš nisu viđali u ovakvim izdanjima. Pogotovo ne jer je u pitanju bio dječak koji skuplja lopte…

No, ovaj nesvakidašnji potez trenera, koji se proširio društvenim mrežama i svi ga osuđuju, odmah je kažnjen jer mu je sudac Jesus Gil pokazao crveni karton. No, nema sumnje kako ga nakon ovog čeka i žestoka kazna Uefe.

Ubrzo nakon utakmice, kada je shvatio kakvu je glupost napravio, Moyes se ispričao:

'Ispričavam se što sam napucao loptu prema dječaku. Bacio ju je jako slabo prema meni. Vratio sam loptu natrag dječaku. Nije ga pogodila, mislim da je prošla pored njega pa sam se ispričao zbog toga', kratko je rekao trener West Hama.

Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

  • +5
Eintracht Frankfurt - West Ham United, 5.5.2022. Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL