OMALOVAŽAVANJE

Pogledajte sramotno ponašanje tenisačice prema djevojčici koja skuplja lopte

01.09.2024 u 15:27

Bionic
Reading

Kazahstanska tenisačica rođena u Moskvi Yulia Putintseva (29), trenutno 32. na svijetu, izazvala je incident na US Openu tjekom meča 3. kola kojeg je izgubila od talijanske tenisačice Jasmine Paolini 6:3, 6:4.

Frustrirana zbog poraza, Putintseva je svoje nezadovoljstvo iskalila na mladoj sakupljačici loptica. Kada joj je djevojčica ponudila loptice, Putintseva ju je hladno ignorirala. Djevojčica je bacila prema pravilima prvu loptu, potom i drugu, no Putintseva ih je namjerno pustila da padnu na pod. Tek je treću ulovila, preko volje. Na snimci iz publike se vidi da je lijevom rukom sva tri puta davala znak djevojčici da joj doda loptu, a onda dva puta pustila da ju lopte pogode. Ova gesta izazvala je negodovanje publike, a kritike na društvenim mrežama nisu izostale.

Na društvenoj mreži X pojavili su se brojni komentari, među kojima jedan korisnik piše:

'Nije iznenađujuće i nije prvi put da se ponaša loše prema djeci koja skupljaju loptice kada gubi. Ona je jednostavno loša osoba.' Drugi je dodao: 'Radila je i gore stvari'.

Slične kritike odrazile su se kroz brojne druge komentare, izražavajući razočaranje i osudu prema ponašanju Putintseve.

Djevojčica je već kod prvog bacanja loptice od pod prema igračici, a loptica je pogodila Kazahstanku, dobila ovacije publike.

Neprimjereno ponašanje Putintseve pogledajte OVDJE.